Att välja pool eller spa från Poolkungen - din pool och spabutik

Har ni bestämt er för att det är dags att uppgradera hemmet men är osäkra på om det är en pool, ett spabad eller ett swimspa som passar er allra bäst? Här kan ni läsa mer om vad som kan tänkas passa just er!

Swimspa - en kombination av spa, träning och bad

Ett swimspa är en kombination av träningsredskap, pool och spa. Njut av skön massage i spadelen, under tiden som barnen leker i simdelen. Det finns gott om plats för familjen! Har ni inte utrymme för en vanlig pool på tomten kan swimspa vara ett perfekt alternativ för er – den behöver inte grävas ner och tar mindre plats än en konventionell pool. Ett swimspa är lättplacerat i trädgården, det enda du behöver är en plan yta, detta gör installationen mycket enkel.

 Det som kanske är mest unikt med swimspas är att de har en jet stream som du kan simma motströms i. Du kan alltså motionera och simträna på en mycket liten yta, året runt! Vi har flera olika modeller och storlekar att välja på. Vill du veta vilken som passar dig och din modell rätt, fråga våra rådgivare på telefon eller i butik.

 Pool eller spa, vad får ni plats med?

Vem har egentligen sagt att du måste välja? Pool och spabad är en perfekt kombo, då kan du hoppa mellan baden beroende på om du vilka svalka eller värma dig. Men om du har en väldigt liten trädgård så kanske just ett spabad skulle passa dig bäst? Eller ett swimspa som också tar lite mindre plats än en pool. Ta gärna kontakt med oss på Poolkungen så hjälper våra pool- och sparådgivare dig att hitta rätt.

 Just nu har vi lagerrensning på spabad med upp till 50.000 kronor i rabatt på högkvalitetsbad, byggda för vårt nordiska klimat. Här kan du läsa mer om kampanjen. 

 Hur kommer ni att använda er pool eller spa?

Har ni svårt att bestämma er så kan det vara bra att fundera över användningen. Vad är det ni saknar eller önskar att ha hemma? En avslappnande stund efter jobbet med varm masage? Eller ett eget poolområde där barnen kan leka hela helgerna utan att ni behöver åka simhallen eller badstranden? Eller vill du kunna motionssimma året runt? Fundera på detta och åk till någon av våra pool och spa butiker. Där kan du provsitta spabad, se demopooler eller provsimma ett swimspa samt prata med våra rådgivare.

Swimspa, pool eller spa?

Vilket alternativ ni än väljer så kan vi garantera att ni kommer att höja både er livskvalitet samt värdet på ert hem. Vill ni ha tips på placering av pool eller swimspa så kommer vi ut på gratis hembesök och kollar på förutsättningarna.

Pool och spa i någon av våra butiker

Varmt välkommen till någon av våra pool och spa butiker runt om i Sverige. Där möter du våra kunniga pool- och spabadsrågivare som hjälper dig på bästa sätt när det kommer till pool, pooltillbehör eller spatillbehör.