Royal Spas erbjudanden - kvalitet och brett sortiment

Att sjunka ner i ett spabad efter en arbetsdag är en härlig känsla, finns det något som är mer avslappnande? Vi tror inte det! Därför har vi tagit in kvalitetsprodukter från Royal Spas i vårt redan breda sortiment av spabad.

Om Royal Spas

Royal Spas är premiumbad, tillverkade i Europa. Det gedigna hantverket och modern teknik möts för att bygga väldesignade och kvalitetssäkrade spabad. Royal Spas tillverkar spabad i tre stycken olika serier för att möta alla typer av behov på marknaden. Royal Spas i Sverige är mycket bra alternativ eftersom de är byggda för att klara vårt kalla klimat.

Royal Spas - serier

500 - SerienRoyal Spas bästa modell med den högsta utrustningsnivån. Alla modeller inom 500 - serien är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder därför fantastisk massage och ergonomi för varje sittplats. 500 - serien är till för dig som söker det absolut bästa inom moderna spabad. Just nu har vi Royal Spas erbjudande på modellen 560 LL!

300 - Serien
I Royal Spas 300 - serie möts kvalitet och design. Du som köper ett bad från denna serie kan vara säker på att du får ett bad som kommer att möta samtliga av dina förväntningar. Varje enskilt säte i badet är utformat för bästa ergonomi och för att ge avslappning åt hela kroppen.

100 - Serien
I denna serie möts kvalitet och prisvärdhet på ett svårslaget sätt. Inom 100 - serien hittar du, precis som i 500 och 300 seriernas spabad både kvalitet och driftssäkerhet. Modellerna i serien är tillverkade för att klara vårt nordiska klimat. Denna serie kombinerar högkvalitativa spabad med en mycket bra prisbild.

Tillbehör till spabadet

Rätt tillbehör till spabad höjer upplevelsen och kan underlätta betydligt. Bland annat finns speciella trappor till spabad som gör det enkelt att kliva i och ur badet. Glöm inte heller bort locklyftare som gör det enkelt för en person att lyfta det annars ganska så tunga locket till badet. Andra tillbehör som kan vara trevliga att ha till sitt spabad är okrossbara glas samt dofter till badet. Andra tillbehör som är viktigare för funktionen och hygienen är rengöring till spabad. En välsorterad poolbutik har många olika tillbehör som ytterligare höjer bekvämligheten och njutningen av spabadet.

Är det dags att investera i Spabad, tveka inte att kolla in våra Royal Spas erbjudanden eller kontakta Poolkungen för mer information om hu vi kan hjälpa er att hitta rätt spabad för just era behov och önskemål.