Swimspa - en kombination av bad, avslappning och träning

Har ni en vision om en pool på bakgården men är osäkra på om det verkligen finns plats med en pool? Då kan ett Swimspa vara ett alternativ som passar er. Ett Swimspa är den perfekta kombination mellan pool, spabad och träningsredskap. Här finns möjligheten att slappna av, leka och busa med barnen eller köra ett träningspass även om ni inte har plats för en fullstor swimmingpool. Här kan ni läsa om fler fördelar och de många olika funktionerna med Swimspa.

Swimspa om du inte har plats för en vanlig pool

Som spabad är Swimspa mycket stort och rymligt med gott om utrymme och plats för flera personer för att slappna av. Har ni inte plats för en vanlig swimmingpool är Swimspa ett mycket bra alternativ. Den tar mindre plats än en vanlig pool, behöver dessutom inte grävas ner i marken och levereras i ett stycke. Det gör installationen både snabb och enkel. Pris på Swimspa varierar beroende på modell och storlek.

Olika funktioner i Swimspa

Att simma i ett Swimspa kan liknas med att springa på ett löpband. Med hjälp av vattenturbinen kan du simma motströms precis som med en jet-stream. Detta ger dig möjlighet till att träna när helst du vill, dessutom året runt!. Självklart går det att själv bestämma styrkan på motståndet så att det passar just din förmåga. Turbinen kan ställas in för allt från elitsimmare till motionär.

När träningspasset är avklarat, kan du passa på att njuta av massage och avslappning med den inbyggda hydromassagen.I ett swimspa finns det gott om plats för många att njuta tillsammans. Antingen i simdelen eller spadelen, beroende på vilket swimspa du väljer. Barnen kan leka, bada och njuta av alla fördelar som en vanlig pool har att erbjuda.

Eftersom swimspas har samma typ av värmesystem som ett spabad kan det användas året runt, även i vårt kalla klimat. Den kompakta storleken och mångsidigheten gör att det är en investering som passar de allra flesta som drömmer om en egen pool.

Fördelar med ett Swimspa


  • Kan användas året runt utan problem
  • Är mindre än en vanlig pool och tar inte upp lika mycket plats
  • Större än ett konventionellt spabad
  • Behöver inte grävas ner
  • Mycket enkelt att installera och underhålla
 
 

Köp Swimspa i Sverige - Poolkungen

Poolkungen har två stycken olika märken av Swimspa. Den amerikanska tillverkaren Swimlife och den ungerska tillverkaren Wellis. Båda är av mycket hög kvalitet både när det kommer till vattenturbinen och hydromassage.

Att köpa Swimspa hos poolkungen innebär att ni kan få hjälp genom hela processen. När det är dags att köpa pool kan det finns många frågetecken som behöver rätas ut. Därför kan vi komma hem till er på ett gratis hembesök där vi kan hjälpa till genom att titta på era förutsättningar och vilken typ av pool, spabad, Swimspa samt pooltillbehör som passar just er. Vill ni köpa Swimspa i Sverige, kontakta Poolkungen för pris på Swimspa eller för mer information om våra pooler och produkter.