Swimspa - mångsidig investering

Många drömmer om att ha en pool på bakgården. Där barnen kan leka, där man motionssimmar och där familj och vänner kan samlas för att koppla av och ha det trevligt tillsammans. Många som känner så har tyvärr inte plats för en fullstor pool. Men det finns alternativ. Swimspa är tillräckligt litet för att få plats på de allra flesta bakgårdar och tillräckligt stort för att barnen ska kunna leka i det.

Swimspa - vad är det?

Ett swimspa kombinerar det bästa av två världar - pool och spa. Här kan man slappna och ha det härligt tillsammans eller busa, leka eller till och med träna. En av de mest utmärkande funktionerna med ett swimspa är nämligen vattenturbinen.

Simträning hemma med Swimspa

Med ett swimspa finns möjligheten att simträna även om man inte har plats för en fullstor pool på gräsmattan. Med vattenturbinen skapas en ström i vattnet som gör att det är fullt möjligt att motionera och träna sina simtag mot strömmen. Vattenturbinen går att reglera efter sin egen förmåga så att man får ett lagomt motstånd och passar allt från elitsimmaren till den glade motionären och alla däremellan.

Spabad inkluderat

Ett swimspa är precis som namnet antyder inte bara ett motionsredskap. Efter att träningen är avslutad är det dags att ta det lugnt och varva ner. Häng kvar i ditt Swimspa och slå på den inbyggda hydromassagen och koppla av. Det finns plats att bjuda in både vänner och familj.

Precis som ett spabad går det att ställa in temperaturen i ett swimspa. Det gör att du kan njuta av att motionssimma eller använda spafunktionerna året om, oavsett vilken temperatur det är utomhus. Swimspas kompakta storlek kombinerat med dess mångsidighet gör det till en investering som passar de allra flesta som drömmer om en egen pool.

Osäker? Ta hjälp av proffsen

Ska poolen eller swimspa ligga lite avsides eller så nära huset som möjligt? Vilka typer av tillbehör behövs? Vad är en locklyftare? Vad är priset för ett swimspa? Och vad är den mest effektiva vattenreningen? Det är många beslut att ta och många frågor när det är dags för pool, spabad eller swimspa. Är du osäker på vilka förutsättningar ni har hemma hos er är det en bra idé att ta hjälp av ett poolföretag med erfarna rådgivare.

Det är ett stort beslut att köpa pool, därför erbjuder vi gratis hembesök där vi kommer hem till er för ett förutsättningslöst möte. Där tittar vi på vilken lösningar som passar just era behov. På Poolkungen hittar du swimspas från två av marknadens bästa tillverkare, Wellis och Swimlife. Båda tillverkar anläggningar av hög kvalitet med riktigt bra träningsmöjligheter och minst lika bra avkoppling som andra jämförbara spabad.

Kontakta oss på Poolkungen för mer information om vårt utbud av swimspa, pooler och poolprodukter eller boka ett hembesök med någon av våra rådgivare.