PoolKungen levererar drömmen!

Köpa & äga pool eller spabad från PoolKungen

PoolKungen står för hög kvalitet, snabba leveranser och bra priser. När du köper pool eller spabad av oss ser vi till att du får allt du behöver - och fantastisk service. Du får alltid snabb handläggning när du anlitar oss. Offert skickar vi inom 24 timmar.

PoolKungen - ett tryggt val!

De flesta poolprodukter som vi saluför kommer från Tyskland och Sverige vilket garanterar högsta tänkbara kvalitet. Fabriken i Tyskland producerar över 5000 pooler per år och har varit i branschen sedan 1977.  

Våra Spabad tillverkas i USA av Sundance Spas - världens största tillverkare av spabad i akryl. PoolKungen har som svensk distributör valt att sälja Sundance Spas genom egna butiker istället för att gå via återförsäljare. Detta ger dig som kund en betydligt bättre prisbild och snabbare service.

Det är alltid trevligt att kunna se poolerna, spabaden och dess tillbehör i verkligheten innan du bestämmer dig så kom gärna och besök en av våra stora pool- och spabutiker runt om i landet. Det är väl värt resan innan förverkligandet av pooldrömmen.

I butikerna finns utbildade pool- och spabadsrådgivare som guidar dig igenom hela köpet så att du får den pool eller det spabad som passar dig och din familj bäst. Vi har även ett stort sortiment av tillbehör som underlättar och förskönar ditt pool- och spabadsägande så som trappor, barbord, stolar, locklyftare, städutrustning, vattenkemi m.m. Vi har butiker i hela landet som har öppet året runt. Välkommen!

supportfaq_symbol.jpg  Support och vanliga frågor

I menyn till vänster hittar du det mesta som du behöver veta för ett tryggt och säkert poolägande. Exempelvis hjälp med vattenkemi, service av din poolanläggning och samarbetspartners inom poolmontage för dig som vill ha hjälp med montering av pool. Support/vanliga frågor »