Rektangulär pool - en klassiker!

Rektangulär pool finns i valfri storlek i steg om 0,5 m. Standarddjup på våra rektangulära pooler är 1,5 m djup, vilket ger ett idealiskt baddjup på ca 1,4 m. Välj mellan 5 olika stommar; Standard Magnelis®, Ovan mark Magnelis®, Miljöpool, Styropor eller Thermo.

Rektangulär pool - Sveriges mest sålda pool!

Rektangulär pool är en vacker klassiker och finns att få i valfri storlek i steg om 0,5 m (Styropor pool och Thermo pool kan byggas i helt valfri storlek) samt med fem olika typer av stomme: Poolstomme Standard Magnelis, Ovan mark Magnelis, Miljöpool, Styropor eller Thermo.

Miljöpoolens stomme är tillverkad av återvunnen polyeten och har en hållbarhet på flera hundra år. De svensktillverkade poolstommarna Standard Magnelis® och Ovan mark Magnelis® är tillverkade av varmgalvaniserat stål behandlat med Magnelis® för bästa tänkbara hållbarhet. Styropor- och Thermostommarna består av frigoliteblock som man armerar och fyller med betong.

Eftersom stommarna är så kraftiga behöver de inte stöttas med stödben, vilket är vanligt på billigare lösningar. Tack vare att inga stödben behövs kan utgrävningshålet göras mindre, detta sparar många sköna slantar vid utgrävning, bortforsling samt återfyllning.

Kraftiga stommar med kvalitet

Vi är stolta över att kunna ge dig en av marknadens bästa garantier på våra poolstommar. På vår rektangulära miljöpool lämnar vi hela 35 års garanti samt 20 års garanti på standard- och ovanmark-stommen i galvaniserat stål.

Rektangulär pool är 1,5 m djup (Styropor och Thermo går att att bygga i valfritt djup), vilket ger ett idealiskt baddjup på ca. 1,4 meter. Priserna som du ser under fliken Priser gäller komplett poolpaket med pool och standardutrustning.

Poolpaketen innehåller allt du behöver till din pool, men vi har även fler tillbehör för dig som vill ha det lilla extra.

Poolstommen kan monteras på två sätt, antingen på en
bädd av packat stenmjöl eller på en gjuten bottenplatta.

Läs vår enkla poolguide innan du ska bygga pool.