Pooldesign och poolprodukter

POOLDESIGN OCH POOLPRODUKTER – EXTRA FINESS FÖR DIN POOL

En poolinstallation kan vara så mycket mer än bara själva poolen! Hos PoolKungen hittar du ett av Sveriges största sortiment av produkter för att göra din pool till något utöver det vanliga. Här hittar du allt ifrån poolliners för att ge poolen ett exklusivare utseende, kantsten för en stilfull övergång mellan poolen och omgivningen, poolstege för enkel i- och urstigning, poolbelysning för mysiga bad när mörkret fallit på och mycket mer!

 POOLKUNGENS POOLPRODUKTER

PoolKungens sortiment av poolprodukter är noga utvalt för att förhöja upplevelsen när man njuter av ett bad i poolen. Högkvalitativa produkter som håller länge och som garanterat gör ditt poolägande lite roligare.

PoolKungen står för god service och support, så om du har några frågetecken eller tankar till vilka poolprodukter som passar bäst för just din pool så hör gärna av dig till en av våra poolrådgivare.

POOLKUNGEN REKOMMENDERAR

Med PoolKungens liners kan du välja vilken färg du vill ha på vattnet i din pool.

Använd din pool till motionssimning med en JetStream som skapar en skön vattenström att simma mot.

Våra kantstenar finns i modeller som passar alla former på pool. Utrusta din pool med vacker kantsten oavsett om den är rund, oval, rektangulär eller åttaformad.