1/6

Pooltrappa i olika former och storlekar

Med en trappa i din pool får du bra plats för både avkoppling och lek. Vi har fyra olika trappmodeller att välja mellan. Till våra rektangulära- och ovala pooler brukar vi rekomendera Romersk trappa 300 cm. Till Rund och åttaformad pool passar 150 cm pooltrappa utmärkt!

Pooltrappor till pool. Våra olika pooltrappor är ett populärt tillval vid köp av pool.

Världsledande kvalitet

Poolkungens trappor har en godstjocklek, kvalitet och design som är unik i poolbranschen. Fabriken är världsledande inom tillverkning av högkvalitativa glasfiberarmerade polyestertrappor till pooler

Gaveltrappa

Nytt för i år är vår gaveltrappa som passar utmärkt till alla våra rektangulära poolmodeller och ger en härlig sittyta för samtliga badgäster. Tack vare det smidiga modulsystemet kan du enkelt anpassa trappans bredd i steg om 0,5 m.

Trappa 150 cm och Romersk trappa 300 cm

Till de flesta rektangulära- och ovala pooler kan du välja till en romersk trappa 300 cm som ger poolen ett exklusivt utseende samtidigt som den underlättar i- och urstigning. Trappa 150 cm går att ha till samtliga poolformer och de flesta poolstorlekar.

Hörntrappa

Hörntrappan passar perfekt till våra rektangulära pooler och har den stora fördelen att ta upp liten plats, men ändå ge gott om sittplats. Om man har utrymmesbrist och vill ha så stor pool som möjligt behöver man alltså inte göra avkall på trappan. Hörntrappan tar inte någon extra plats då den är helt integrerad i poolen.

 

Pris: Pooltrappor

ModellPris
Trappa 150 cm 20.900 kr
Romersk trappa 300 cm 29.900 kr
Gaveltrappa (prisexempel 4 m) 23.900 kr
Hörntrappa 200 cm 32.900 kr


Vid köp av poolpaket med trappa avgår kostnad för rostfri stege.
Vid köp av hörntrappa tillkommer 2.500 kr för brutet hörn på linern.
Vid köp av gaveltrappa tillkommer kostnad för lineranpassning.