Unika & måttbeställda pooltak

Gör din pool komplett med ett unikt eller måttbeställt pooltak. Med vårt specialsortiment här på PoolKungen får du enkelt det pooltak som passar din pool och din trädgård bäst. Kanske vill du ha ett elegant och högt pooltak som för tankarna till Rivieran och medelhavskusten? Eller ett litet och diskret som smälter in och knappt märks i trädgården? Eller varför inte ett pooltak som känns som en förlängning av själva huset? Ingenting är omöjligt. Samtliga tak från PoolKungen går att få måttbeställda och de levereras i färdigmonterade moduler för enkel och smidig installation.  

POOL MED POOLTAK FÖRLÄNGER BADSÄSONGEN

Det finns många fördelar med att investera i ett pooltak. Till att börja med minskar det driftkostnaderna. Taket gör nämligen att det blir en värmeeffekt, liknande det i ett växthus, och du behöver inte värma upp poolen i samma utsträckning som en pool utan tak. Eftersom pooltaket samtidigt skyddar mot väder och vind kan du inleda badsäsongen tidigare på våren och fortsätta bada längre in på hösten. Och skulle sommaren råka vara av den mer regniga sorten så kan du ändå njuta av långa härliga bad och motionssim. Med ett tak blåser det heller inte ner löv och grenar i vattnet och därmed blir det blir enklare att hålla rent, dessutom minskar behovet av rening med kemikalier.   

LETAR DU EFTER ETT POOLPAKET MED POOLTAK?

PoolKungens poolpaket innehåller allt du behöver för din pool, men pooltaken ligger utanför dessa eftersom de är ett tillval och kan skilja sig mycket åt i storlek, design och konstruktion. Men ett komplett poolpaket är givetvis den bästa utgångspunkten när du ska införskaffa din och familjens nya drömpool. När det sen kommer till pooltak, och framförallt måttbeställda sådana, är det bästa att prata direkt med en av våra erfarna medarbetare. De kan ge dig tips och råd så att du får den bästa lösningen när det kommer till både funktion, konstruktion och design. De har hjälpt många andra kunder genom åren och vet vad som funkar. Det är viktigt att komma ihåg att det nya pooltaket ska klara av den svenska vintern. Beroende på var du bor i landet kan väderleken skilja sig åt en hel del. Du behöver kanske vara beredd på ordentligt med snö? Då måste det måttbeställda taket kunna klara av snölasten. Vi hjälper dig hitta rätt. På PoolKungen sätter vi en ära i att ge så bra service som möjligt och ingen utmaning är för svår.

Oavsett vilket slags pooltak du söker så kontakta våra poolrådgivare med just dina önskemål!