EcoCover Premium: Solid är vårt bästa pooltak för svenska förhållanden 

Att köpa ett pooltak är en bra idé med tanke på vårt svenska klimat. Bor du i ett område där det kan falla mycket snö på kort tid så är det väl värt pengarna att investera i en extra kraftig konstruktion. Då behöver du inte oroa dig för att tyngden från snön påverkar pooltaket. Vi vill därför passa på att presentera EcoCover Premium: Solid.

Solid är PoolKungens premiumtak. Det är ett stabilt och lågt pooltak som har en trevlig och snygg design. Det passar in i de flesta trädgårdar. Eftersom sektionerna är monterade på hjul behövs inga markskenor. Med andra ord är det ingenting som ”är i vägen” när pooltaket skjuts ihop under soliga dagar och man vill bada under bar himmel.

Taket är uppbyggt av teleskopiska sektioner och enkelt att hantera. Så trots storleken behövs det bara en person för att öppna och stänga det. Den eleganta skjutdörren gör det enkelt att komma in till poolen, till skillnad från andra tak där man måste öppna någon av sektionerna för att bada. Den stora fördelen med ett pooltak som Solid är att du kan njuta av bad och motionssim även de dagar då vädret är dåligt. Det kan vara riktigt mysigt att simma när vinden viner utanför och regndropparna faller mot taket.

Tack vare den värmeeffekt som uppstår mellan pooltaket och vattenytan tillförs 6–10 °C utan ytterligare energitillförsel. Det sparar in på driftkostnaderna. Skyddet mot vind och kyla gör också att badsäsongen kan förlängas och du kan njuta av poolen under längre tid. Taket bidrar även till att vattenförbrukningen minskar och eftersom det förhindrar att löv, gräs och damm blåser ner i vattnet så minskar också behovet av kemikalier för rengöring.

Du kan lita på att Solid står pall för riktigt hårt väder. Taket har marknadens kraftigaste konstruktion och är gjort av högkvalitetsaluminium och polycarbonat. Det garanterar lång livslängd och förenklar även vinterstängningen. Solid klarar av 85 kg/m² vilket är dubbelt så mycket snölast som andra pooltak på marknaden. Så låt det snöa. Din pool kommer ha det fint under vintern tack vare Solid. 

Fakta ECOCOVER PREMIUM

Montering: Utan styrskenor
Kanalplast: 8 mm polycarbonat
Snölast: 85 kg/m2 snölastskydd
Profil: 50/60
Marknadens kraftigaste standardkonstruktion.

Priser: EcoCover Premium

Här kan du se pris och storlekar för vårt pooltak Solid – ett utmärkt pooltak för svenska förhållanden.

SolidLängdInnermåttYttermåttMax höjdPris 
7 x 3,5 m 7,75 4,30 5,10 0,94 123.900 kr  
8 x 4 m 8,75 4,80 5,54 0,95 129.900 kr  
10 x 4 m 10,92 4,80 5,74 1,00 159.900 kr  
10 x 5 m 10,92 5,80 6,74 1,15 175.000 kr