Pooltäckning från PoolKungen

POOLTÄCKNING / POOLSKYDD - HÅLLER POOLEN VARM, REN & SÄKER

Här hittar du PoolKungens olika typer av pooltäckning och poolskydd. Ett effektivt och kvalitativ poolskydd har många fördelar: det minskar både tid och kostnad för att värma upp poolen och det skyddar från att smuts (ex löv och pinnar) hamnar i poolen. Detta innebär att du kan reducera både energiförbrukning och kemianvändning.  Men det kanske  viktigaste av allt, det kan rädda liv om barn och icke-simkunniga trillar i poolen. Klicka på den pooltäckning du är intresserad av!

OM POOLKUNGENS POOLTÄCKNING

PoolKungen har ett utvalt sortiment av högkvalitativa produkter inom pooltäckning. Våra poolskydd är tillverkade både för att vara snygga till utseende och ha en hög funktionalitet. Vi har allt ifrån automatiska poolöverdrag med snabb av- och påtagning till robusta pooltak och vinterplåtar tillverkade för nordiska klimat.

Är du osäker på vilket poolskydd eller vilken pooltäckning du skall välja är du varmt välkommen att kontakta våra poolrådgivare på telefon, mail eller genom att besöka någon av våra butiker.

POOLKUNGEN REKOMMENDERAR

Använd poolskydd även på inomhuspooler för att minimera luftfuktigheten i rummet.

Välj ett pooltak om du vill kunna njuta av att bada i din pool även under årets kallare månader, eller när det regnar eller snöar ute.

Solfolie är ett effektivt skydd för att undvika dunstning av poolvattnet när det är varmt och soligt ute, samt att det ökar vattentemperaturen med 4-5 grader.