Poolvärmare

POOLVÄRMARE - EFFEKTIVA PRODUKTER FÖR POOLUPPVÄRMNING

Att det i Sverige endast är ett fåtal månader då solen kan värma poolvattnet till en behaglig temperatur är lätt att förstå. En effektiv poolvärme-källa gör att du kan njuta av poolen även under årets kallare månader. Hos PoolKungen® hittar du flera typer av källor för pooluppvärmning som passar olika bra beroende på dina förutsättningar. Klicka på den typ av poolvärmare som du är intresserad av för att läsa mer och jämföra! 

POOLKUNGENS POOLVÄRMARE

PoolKungen® har valt ut ett sortiment av olika poolvärmare från några av marknadens ledande och mest använda tillverkare. Oavsett vilken typ av pooluppvärmning du väljer får du alltid en högkvalitativ produkt när du handlar hos oss.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken typ av poolvärmare du ska välja. Hör av dig till oss så ger vi dig svar på frågor, tips och råd. 

POOLKUNGEN REKOMMENDERAR

PoolKungens egenutvecklade poolvärmepumpar EcoHeat är marknadens mest energisnåla poolvärmepumpar. Är du ute efter det mest miljövänliga sättet att värma upp din pool? Välj en solfångare till din pool!