Poolrengöring, vattenrening

POOLRENGÖRING – PRODUKTER FÖR RENT OCH FRÄSCHT POOLVATTEN

För att skapa och bibehålla ett rent och fräsch vatten i sin pool är en väl fungerande poolrengöring A och O. Hos PoolKungen® hittar du alla system och produkter som behövs för en effektiv vattenrengöring. Våra egenutvecklade pooldammsugare är några av marknadens bästa och med en mät- och doseringsstation kan du koncentrera dig på att bada och låta vattnet hållas rent automatiskt. Här hittar du också PoolKungens® egna kemiprodukter, utvecklade för att fungera optimalt med övriga poolrengöringsprodukter. Hos PoolKungen® hittar du helt enkelt att du behöver för en ren och fräsch pool!

POOLRENGÖRINGSPRODUKTER HOS POOLKUNGEN

Att hålla din pool och dess vatten rent behöver inte vara särskilt svårt med rätt produkter. PoolKungens utbud av poolrengöringsprodukter är framtagna med avsikt att du som poolägare ska kunna lägga så mycket tid som möjligt på bad och så lite tid som möjligt på manuell rengöring. Vi är stolta över att ha marknadens bästa produkter för att hålla din pool ren!

Fråga oss gärna om du vill veta vilka produkter som behövs för att hålla just din pool ren!

POOLKUNGEN REKOMMENDERAR

Det är lätt att glömma att man inte bara bör ha rent vatten i sin pool. Även väggar och golv bör rengöras regelbundet. En pooldammsugare gör det jobbet åt dig! Håll rätt klornivå och pH-nivå i vattnet automatiskt med en MiniMaster Ha alltid poolkemiska produkter, så som klor och pH-reglerande medel, hemma. Handla i PoolKungens kundbutik!