Blue Connect

Blue Connect – alltid rent och kristallklart vatten

Att köpa en Blue Connect är en bra investering när du vill hålla poolvattnets kvalitet på högsta möjliga nivå. Den intelligenta och uppkopplade analysatorn övervakar din pool dygnet runt och du kan snabbt och smidigt se värdena genom din mobil eller surfplatta. Blue passar till alla slags pooler oavsett storlek. Det spelar heller ingen roll om poolen har söt- eller saltvatten. Tack vare sin diskreta och smarta design kommer du antagligen inte ens märka att den finns där. Så gör poollivet enkelt och bekvämt med en Blue Connect.

AVANCERAD TEKNOLOGI

Blue mäter kontinuerligt vattentemperatur, pH, desinfektionsnivå samt konduktivitet tack vare sin 4-i-1 sensor. Konduktivitet är kanske ett obekant begrepp, men är helt enkelt ett mått på hur mycket salt som finns i vattnet.

UPPKOPPLAD

Blue skickar uppmätta data flera gånger om dagen via Sigfoxmobilnätet. Sigfox är en teknologi utvecklad i Frankrike som ”befriar” dig från den vanliga internetuppkopplingen. Det är speciellt lämpligt för sensorer som behöver skicka data över långa avstånd. Alla data samlas in och sparas i en säker molninfrastruktur. Blue är också kompatibel med bluetooth.

PLUG & PLAY

Blue är enkel att installera i poolen eller teknikrummet. Batteriet och proben byts lätt ut på bara några minuter. Du behöver med andra ord inte bekymra dig över några krångliga eller avancerade installationer. Allt går snabbt och enkelt.

GRATIS APP

Information om bassängens värden finns tillgänglig hela tiden via surfplatta eller smartphone. Notiser skickas när åtgärder krävs, så du behöver inte logga in eller dubbelkolla för att veta om du behöver göra något. Givetvis fungerar appen lika bra till Android som iPhone.

BLUE CONNECT+

Blue Connect+ har ytterligare funktioner. Fler användare kan via olika enheter få tillgång till datan, du kan få väderprognoser och personligt anpassade råd som optimerar användningen av kemikalier. Det senare visas genom en pedagogisk steg-för-steg-guide. På så vis behöver du aldrig använda mer kemikalier än nödvändigt. Connect+ är också fastmonterad (in-line) i cirkulationssystemet vilket är en fördel när poolen till exempel har lamelltäckning.

loggor

Pris för Blue Connect

Garanti för båda modellerna är två år gällande analysator och prob och ett år för batteri.

ModellPris     
Blue Connect 3.450 kr           
Blue Connect+ 4.450 kr          

Har du ytterligare frågor om Blue Connect eller vattenrening? Slå då en signal till oss på PoolKungen så hjälper vi dig. Ett rent och friskt vatten är själva förutsättningen för ett njutningsfullt badliv och vi ser till att du får det.