Spabad cool stuff

COOLA PRYLAR OCH TILLBEHÖR TILL SPABADET OCH JACUZZIN

Som spabadsägare kan du enkelt imponera på dina gäster som badar med dig med coola produkter som gör badet lite roligare. Hos PoolKungen hittar du produkter som ger den där extra känslan av exklusivitet och som höjer stämningen under vilket bad som helst! Här hittar du bland annat vår vattentäta trådlösa högtalare, den flytande drinkbrickan och okrossbara glas. Allt för att göra ditt spabad bekvämare och roligare att bada i.

POOLKUNGENS COOLA SPABADSPRYLAR

Vi på PoolKungen® tycker att komforten i ett spabad eller en jacuzzi är bland det viktigaste. Det är inte bara spabadet i sig som kan öka bekvämligheten när man tar ett bad, tilläggsprodukterna runt omkring kan också bidra väldigt mycket. Därför erbjuder vi våra utvalda favoriter av coola spabadstillbehör som vi vet gör det lilla extra!

POOLKUNGEN REKOMMENDERAR


• Den vattentäta och trådlösa högtalaren Sound Cast är perfekt för alla badtillfällen, oavsett du om vill spela partymusik på poolpartyt eller njuta av avslappande musikstycken när du badar ensam.

• Ofta kan du bli ganska varm när du badar i det tempererade spabadsvattnet, vad kan då vara bättre än svalkande dryck serverad på PoolKungens® flytande dryckesbricka?

• Aromaterapi är doftpatroner som sprider en behaglig doft i vattnet när du badar och finns i flera olika dofter.