Royal Spas - Kunglig njutning för hela familjen.

Royal Spas är vår nya serie Europatillverkade premiumbad. Samspelet mellan gediget hantverk och modern robotteknik i tillverkningsprocessen, gör Royal Spas till några av de mest väldesignade och kvalitetssäkrade utespa som finns att tillgå på marknaden idag.

500 - Serien

Royal Spas mest högpresterande och bästa utespa, tack vare högsta tänkbara utrustningsnivå. Samtliga modeller har den senaste teknologin och erbjuder enastående massage och ergonomi i varje säte. Detta är serien för dig som söker den ultimata spabadsupplevelsen.

300 - Serien

Tack vare samspelet mellan designhantverk och kvalitetskontroll på toppnivå kan du vara hundra procent säker på att 300 - Seriens spabad är här för att stanna. Varje säte är inspirerat av kroppens olika former och skänker underbar njutning från topp till tå. Sjunk ner i ett av 300 - Seriens spabad och låt dig omslutas av bubblande härlig massage. 

100 - Serien

Dessa spabad jämför vi gärna med andra tillverkares premiumbad. Precis som i 500- och 300 - Seriens modeller finner du här en serie spabad som är tillverkade för att klara vårt nordiska klimat med sina robusta och driftsäkra konstruktioner. Tack vare effektiv- och modern tillverkningsteknik har man här lyckats skapa en serie högpresterande spabad med en mycket attraktiv prisbild.