Sundance® Spas - 36 år

Sedan Sundance® Spas öppnade sin första tillverkningsanläggning i Costa Mesa i Kalifornien 1979 har företaget växt till världens största tillverkare av spabad i akryl. Sundance® spabad säljs av fler än 700 återförsäljare i över 50 länder.

Sundance® Spas utbildar löpande sina distributörer världen över för att garantera ett professionellt och kunnigt bemötande för dig som kund. PoolKungen är Sundance tredje största distributör i Europa och är också en av få utvalda distributörer som är med och aktivt bidrar i kvalitets- och utvecklingsarbetet hos Sundance® Spas.

PoolKungen har som svensk distributör valt att sälja Sundance® Spas genom egna butiker istället för att gå via återförsäljare. Detta ger dig som kund en betydligt bättre prisbild och snabbare service.

Möjligheten att få köpa världens bästa spabad till samma pris som andra tillverkares enklare modeller uppskattas av de allra flesta. Sundance® Spas har valt att tillverka sina spabad i tre olika serier. 680 - Serien är likvärdig med de flesta tillverkares toppmodeller. 780- och 880 - Serien är unika i spavärlden och ska inte jämföras med andra produkter då både rening och massage innehar hela 48 världspatent.