SPabad Bristol


Ett spabad som Bristol är en stor investering och därför är det viktigt att du är nöjd och känner dig säker på ditt köp. Har du möjlighet rekommenderar vi på PoolKungen att du provbadar eller provsitter lite olika spabad för att hitta det du tycker bäst om. Kom förbi närmaste utställning i butik!

Bristol™

Mått: 213 x 213 x 92 cm Massagejets: 38
Torrvikt: 338 kg
Vattenkapacitet: normal: 1379 / max: 1628 liter Antal personer: 5-6

 

Spabad Bristol™

139.900 KR


NJUT AV EXKLUSIV SPIRAL-ACTION FUNKTION I SUNDANCE BRISTOL

Sundance Spas är en av världens mest prisbelönta tillverkare av spabad. De är baserade i USA och tillverkar spabad med det nordiska klimatet i åtanke. Du kan därför vara trygg med att ett Sundance spa klarar av hårda svenska vintrar och kommer skänka härlig avslappning under många år framöver.

Sundance modell Bristol är utformad för att bekvämt omsluta din kropp. Det har ett specialdesignat lounge-säte med spiral-action som är en exklusiv funktion för just Sundance. I detta säte finns justerbara Accu-pressure-jetstrålar för benen och du kan själv bestämma hur intensiv massagen ska vara. Bristol är ett utmärkt val om du vill ha ett spabad som på ett angenämt sätt lindrar spänningar i rygg och nacke. Även trötta fötter kan få en välförtjänt massage och på ett upphöjt säte kan du njuta av ländryggsmassage.

Bristol har plats för upp till fem vuxna. De väldesignade sätena har olika massagekombinationer och intensiteten på strålarna kan justeras. Ett av sätena är ett ”buddy seat” där två personer kan sitta tätt intill varandra. Det är en riktigt mysig plats för dig och den du tycker mest om. Med Multicolor SunRay LED lighting bestämmer ni vilken färg som ska lysa upp badet och det inbyggda vattenfallet AquaSheer ger massage för axlar samtidigt som det är stämningsfullt. Bristol är ett perfekt exempel på hur Sundance beprövade lösningar har kombinerats med den senaste teknologin för en otroligt skön spabadsupplevelse.

Om du tränar mycket kommer du märka att kroppen återhämtar sig snabbare med hjälp av spabad. Det varma vattnet hjälper ömma muskler och leder att slappna av och lindrar ofta träningsvärk. Med precisa massagefunktioner som i Bristol kan du också rikta in dig på vissa områden som behöver extra omsorg, till exempel axlar och nacke. För den som jobbar på kontor och sitter ner större delen av dagen är det otroligt skönt och välgörande.  

Alla spabad i Sundance 780-serien har exceptionell vattenreningsteknik som gör badvattnet härligt friskt och inbjudande. Tekniken som används är densamma som när man renar dricksvatten. Den kraftiga cirkulationspumpen går dygnet runt och tack vare desinfektionssystemet ClearRay med UV-C minskar behovet av kloranvändning med 50%.

Energisnål och utrustad med Clearray
kontroll 780 seriens spabad

Färgval utsida panel

Färgval insida skal