Sundance Hanover

 

När det är dags att köpa ett Sundance spa, oavsett var i Sverige du bor, är det alltid en god idé att försöka ta sig till närmaste PoolKungen-butik och provbada. Eller åtminstone provsitta spabadet innan köp. Hur lång du är kommer nämligen påverka hur du upplever komforten. I många spabad finns säten i olika höjder för att alla i familjen ska trivas. Ta med badkläderna och se vilka spabad som finns i utställningen.

Hanover™

Mått: 213 x 213 x 92 cm Massagejets: 34
Torrvikt: 336 kg
Vattenkapacitet: normal: 1344 / max: 1647 liter Antal personer: 5-6

 

Spabad Hanover™

139.900 KR


Ett spa från Sundance som passar utmärkt i Sverige

Precis som de andra spabaden från amerikanska Sundance så är Hanover ett mycket bra val för nordiskt klimat. Det är byggt för att tåla låga temperaturer och snörika vintrar, samtidigt som dess isolering och den patenterade skalförstärkningen Rigid Bond™ ser till att vattnets värme bibehålls och håller nere kostnaderna för uppvärmning.

Hanover har plats för upp till sex personer och är utrustat med en mängd olika massagekombinationer. Dessa är mycket genomtänkt placerade i spabadets väldesignade säten. Ett av dessa säten är ett ”buddy seat” där två personer kan sitta tätt intill varandra. Perfekt för en romantisk stund med den du tycker bäst om. Du kan också sätta stämning med Multicolor SunRay LED Lighting-systemet. Bestäm själv vilken färg du vill att spabadet ska utstråla. Givetvis finns även ett AquaSheer waterfall som masserar axlar och nacke och porlar stämningsfullt.

Hanover kombinerar det bästa av Sundance beprövade lösningar med den senaste teknologin så du kan få precis den sorts avslappnande massage som du önskar. I Hanover finns bland annat det robusta Accu-Pressure-terapisätet som är speciellt inriktad på rygg och nacke för att minska muskelspänningar och ledsmärtor. Spabadet innehåller också ett SMT-säte som ger en unik massageupplevelse exklusiv för Sundance. Tack vare de virvlande och precisa jetstrålarna i det djupt nedsänkta sätet kan man få en upplevelse som efterliknar djupvävnads- och tryckpunktsmassage.

Vattenkvaliteten är viktig för att du ska trivas i spabadet och Hanover har ett patenterat reningsverk med dricksvattenreningsteknik kallat MicroClean. Det gör vattnet glittrande rent. Spabadet har en kraftig cirkulationspump som går dygnet runt och tack vare desinfektionssystemet med UV-C minskar behovet av kloranvändning med 50%. Med andra ord behöver du inte tänka på underhållet speciellt mycket. Det tar Hanover själv hand om.

PoolKungen är den enda spabadsleverantören i Sverige som säljer Sundance spa och priser för samtliga modeller finns samlade under respektive serie. Så om Hanover känns för litet eller för stort har vi många andra modeller som är lika bekväma.

Energisnål och utrustad med Clearray

Färgval utsida panel

Färgval insida skal