Spabad köpa äga

Guide för dig som vill köpa spabad

Här följer en kortfattad guide som hjälper dig att hitta spabadet som passar dig bäst.

1. Antal personer

Hur många är ni i familjen och hur många kommer att bada i spabadet samtidigt? Vi har spabad för 2-8 personer beroende på behov. När du väljer storlek och antal platser i ditt spabad är det viktigt att provsitta/provligga i framför allt det eventuella liggsätet. Har man tänkt att vara många och planerar att ha fest ofta kan det vara bra med ett spabad med endast sittplatser.

2. Storlek

Hur långa är personerna som skall bada? Vi har spabadsmodeller som lämpar sig olika bra för olika längd. Generellt kan man säga att alla spabad som har måttet 226x226 cm eller större är bra för personer som är över 185 cm långa och vill ha liggplats. Dessa spabad passar alla personer medan de mindre modellerna lämpar sig bättre för personer under 185 cm. Rådgör alltid med en säljare och provsitt spabadet innan ni bestämmer er.

3. Massage

Vill du ha varmt och behagligt mysbubbel, kraftig djupverkande hydroterapeutisk massage eller kanske någonting mittemellan? Beroende på vilken serie du väljer (680, 780 eller 880) så är massagen olika utformad. Prata med en våra rådgivare för att få rätt massage för just dina behov.

4. Tillbehör

Till spabaden finns tillbehör så som trappor, locklyftare, specialdesignade tak mm. Titta runt lite i slutet av spabadsdelen i katalogen så kan du få lite idéer om vad du kan göra i samband med att du ska köpa spabad.

5. Placering

Vart skall ditt spabad stå? Placeringen beror givetvis på individuell smak, men om man placerar det i lä  så sparar man energi. Kombinera detta med närhet till ditt hus och kanske en fin utsikt från karet, så har du en perfekt placering.

6. Design

Utseendemässigt kan man välja mellan olika in- och utsidor. Vanligt är att välja t.ex. en grå utsida (Coastal) kombinerat med en vitmelerad insida (platinum) som passar ihop med de flesta material man kan tänkas ha på sin altan eller terrass.

7. Utställning

Det är alltid trevligt att kunna se spabaden i verkligheten innan du ska köpa spabad, därför rekommenderar vi ett besök i någon av våra pool- och spabadsbutiker. Där finns alltid ett tiotal olika modeller för visning samt en eller flera med vatten i för provbad.

8. Leverans

Leveranstid beror på vad som finns på lager. Oftast kan vi leverera spabadet inom en vecka.  Om du vill köpa spabad  med någon speciell färgkombination som vi måste specialbeställa kan leveranstiden bli 8-10 veckor ifrån den dagen du lagt din order.