Wellis - Europas största producent av spabad

Wellis etablerades i Ungern 2003 och deras ekologiskt hållbara produkter är mycket populära. Försäljningsframgången har sin naturliga förklaring i kombinationen av banbrytande teknologi, hög kvalitet och snygg design. Välj Wellis när du vill ha ett spabad som är miljövänligt, prisvärt och slitstarkt.

Tystgående

Spabaden från Wellis utmärker sig genom att vara otroligt tysta under drift. Det är för att ljudisoleringen är en del av skalet. Det har inte sprutats på i efterhand, som är fallet hos andra tillverkare.

Mycket välisolerat

Wellis är branschledande när det kommer till isoleringsförmåga. Hela skalet är effektivt isolerat och får värmen att studsa tillbaka samtidigt som kalluft stängs ute. Detsamma gäller för locket. Detta är givetvis perfekt för det nordiska klimatet. Isoleringsförmågan minskar energiåtgången och håller driftkostnaderna till ett minimum.

Ergonomiskt och säkert

Förutom genomtänkt ergonomi med mjuka former, djupa stolar och generöst med benutrymme har Wellis spabad en yta av Lucite® Akryl Microban. Det är ett antibakteriellt material som gör spabaden mycket säkra och fräscha.

Förstärkt golvplatta

Alla Wellis spabad har också en förstärkt och välisolerad golvplatta som är fukt- och insektssäker. Ingen värme läcker ut, inte ens om spabadet står utomhus på kall och fuktig mark.

Wellis City Line

Med kompromisslös kvalitet bjuder City Line in till långa sköna bad med superb massage. Inspirerat av det urbana livet finns City Line i många olika utföranden och med flera tillval. I ett av dessa spabad kan du verkligen belöna dig själv och varva ned efter en hektisk dag.

Wellis Space Line

Spabaden som ingår i Space Line-serien ger en lyxig känsla av tyngdlöshet och total avslappning. Stämningen förstärks med inbyggda vattenfall och ljusterapi. Det finns även en liten nisch för en vattentät surfplatta så du kan se på film när du påbörjar färden långt från vardagen. 

Wellis Inox Line

Med sin futuristiska design och insida av rostfritt stål är produkterna från Inox Line helt unika på marknaden. Volcano bjuder på lyxig avslappning med sina två liggsäten och Kongo är ett swimspa som gör det möjligt att både motionssimma och njuta av massage.