Skäm bort dig med Elbrus

NU 84.900 kr

Ord.pris 109.900 kr

När du sjunker ner i Elbrus kan du välja mellan 7 olika sittplatser, alla med olika massagesystem. Kanske har du tränat hårt och vill hjälpa kroppen att återhämta sig? Välj då ett massageprogram som ger de ömma musklerna lite extra kärlek och omtanke. Kanske har du haft en hektisk dag med mycket på jobbet och bara vill koppla av? Låt bubblorna omsluta dig och släpp tankarna på allt runt omkring. Ta en stund för dig själv, eller tillsammans med familjen. 

Elbrus har plats för 7 personer och de olika sätena har jetstrålarna placerade på olika sätt för att du ska kunna välja den massage som passar dig bäst för dagen. Fyra av platserna har inbyggda nackstöd för att nacke och axlar ska tas omhand på bästa sätt. Förutom huvudkontrollen ingår två extra kontrollpaneler så inställningarna kan regleras från vilken sittplats som helst. Inte nog med det. Elbrus kan kopplas till din mobil så att du kan styra både värme och musik med den.

Just musik har en stor inverkan på humöret och välbefinnandet. Elbrus har det inbyggda ljudsystemet AquaSOUL™. Slå på lugn och harmonisk musik när du vill koppla av, och dra upp volymen när vännerna kommer över för ett trevligt poolparty. Ett tips just i partysammanhang är att använda de snygga och okrossbara glasen från PoolKungens tillbehörsavdelning, eller den flytande drinkbrickan.

Glöm heller inte bort det inbyggda vattenfallet som porlar trevligt men som också är till för att massera axlar och nacke. Eller den inbyggda aromaterapi som skänker välbehag med sina ljuvliga dofter av lavendel eller kanske eukalyptus.

City Line Elbrus

MåttPlatserViktLiter
218 x 218 x 90 cm  7 380 kg  1080 

Prova själv hur det är att bada i ett Elbrus. Ta kontakt med din närmaste PoolKungen-butik och fråga om Elbrus finns vattenfyllt i utställningen. Det går bra att provbada!

Standardutrustning Elbrus: 2 st hydromassagepumpar för kraftfull massage. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. Touch-display för enkel hantering. 40 st rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. Antibakteriellt filter. SmartPhone-styrning. Inbyggd stereo. Kompositstomme, lätt stark och okänslig för väta. Spabadslock.

Detaljer: 7 st olika massagesystem, det vill säga ett unikt system för varje säte. Olika höjder på sätena gör att både långa och korta personer bekvämt kan bada samtidigt. Belyst vattenfall. Specialutformade jetstrålar för nacke och axlar. Smidig aromaterapi med doftpatroner.