Ditt eget hemmaspa – Malaga!

109.900 KR


Malaga är spabadet med plats för 6 personer, 5 sittplatser och 1 liggsäte. Njut av skön massage närhelst du vill, vardag som helg. Varför inte ta ett avslappnande och värmande bad efter jobbet eller träningen. Låt dina muskler återhämta sig med effektiv massage i ett av Malagas lounge-säten.


Malaga har flera innovativa massagelösningar och du kan till exempel växla mellan axel- och nackmassage när du lutar dig bekvämt tillbaka i ett av de välformade sätena. När helgen närmar sig kan ni njuta av bubbel i dubbel bemärkelse med fina vänner eller umgås hela familjen på ett mysigt och roligt sätt. 

Sammanlagt har Malaga 40 st jetstrålar som masserar hela dig, från topp till tå! Men det är inte enbart massagejetsen som gör upplevelsen. Med aromaterapi kan du slappna av lite extra, välj doften som passar ditt sinne för dagen, är du trött, pigg, glad? Välj den doft som nu föredrar för dagen. Även LED-belysningen skapar en trevlig stämning, med de olika färgerna kan du påverka dina sinnen i den riktning du söker. Blått hjälper dig att slappna av, rött ger dig energi, grönt är harmoniskt, gult utstrålar glädje och energi. Varje dag kan du alltså välja vilken typ av upplevelse du vill ha i just ditt bad.

Alla våra bad är tillverkade för vårt nordiska klimat och kan stå ute året runt ytan värmeförlust.

City Line Malaga

MåttPlatserViktLiter
218 x 218 x 90 cm  6 350 kg  1150

Välkommen att kontakta eller besöka din närmsta PoolKungen-butik för att provsitta eller provbada något av våra spabad.

Standardutrustning Malaga: 2 st massagepumpar för kraftfull massage. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. Touch-display för enkel hantering. 40 st rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. Antibakteriellt filter. SmartPhone-styrning. Inbyggd stereo. Kompositstomme, lätt stark och okänslig för väta. Spabadslock.

Detaljer: Fontän med porlande vatten. Fina fontänjets för extra effekt. ”Champaign bucket” där du kan placera en svalkande dryck. ”Captain Seat” sätet som ger en smärtande ländrygg en rejäl genomgång med alla sina sina jets. Snygg kabinett med belysta hörn.