Lyxigt för två med Manhattan 

89.900 KR


Hos PoolKungen finns det stora spabad som räcker till för hela kompisgänget och halva släkten, och små smidiga spabad som bara är till för dig och den du tycker bäst om. Det väldigt väldesignade Manhattan är ett mycket bra exempel på det senare.

I Manhattans oerhört bekväma loungesäten kan du välja mellan 9 olika massageprogram för att fullständigt kunna koppla av. Luta dig tillbaka mot det sköna nackstödet och låt ben, rygg och axlar för den härliga massage som de är förtjänta av. Vill du kunna drömma dig bort i en ljuvlig doft av lavendel så slår du på aromaterapin som är inbyggd i badet. Det är mycket enkelt. Sätt bara in en doftpatron i den lilla luckan på sidan så tar bubblorna med sig doften när badet slås på.

En stor fördel med Manhattan är att spabadet är oerhört kompakt och kan passera genom en 75 cm bred dörr. Det gör det möjligt att få mycket spa-känsla även på små eller begränsade utrymmen, till exempel på en takterrass inne i stan där det annars inte hade varit möjligt att placera ett spabad. Givetvis passar även Manhattan utmärkt för altaner och andra mindre utrymmen i trädgården eller på tomten.

Funderar du på att placera Manhattan vid ditt fritidsboende eller sommarstuga så kommer Wellis app väl till pass. Då kan du slå på badet och reglera värmen med hjälp av din smartphone medan du sitter i bilen. När du kommer fram är det bara att hoppa i och njuta.
Så välkommen att upptäcka Manhattan – det lilla spabadet med de stora möjligheterna.

City Line Manhattan

MåttPlatserViktLiter
201 x 153 x 85 cm  2 280 kg  510 

Vill du se hur PoolKungens spabad ser ut i verkligenheten? Klart du vill. Du är varmt välkommen till närmaste PoolKungen-butik och glöm inte att ta med badkläderna, för du kan självklart provbada våra spabad.

Standardutrustning Manhattan: 1 massagepump för kraftfull massage. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. Touch-display för enkel hantering. 28 st rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. Antibakteriellt filter. SmartPhone-styrning. Inbyggd stereo. Kompositstomme, lätt stark och okänslig för väta. Spabadslock.

Detaljer: Utmärkt ryggmassage i väl utformade säten. Vattenresistenta högtalare för att njuta av favoritmusik. Jetstrålar för fotmassage utvecklade av experter på zonterapi. Specialutformade jetstrålar för nacke och axlar. 3 stycken LED-belysta fontänjets för stämningsfull effekt.