Bada tillsammans i Marbella 

89.900 KR

 

 

Det snyggt designade spabadet Marbella är det mest kompakta spabadet i City Line-serien. Det bjuder på ett bra sittdjup och skön massage för 4 personer samtidigt som storleken gör det lätt att placera. Du får skön massage med 30 stycken jets olika jets samtidigt som ett inbyggt vattenfall med LED-belysning sätter fin stämning med belyst porlande vatten.

Tänk dig att kunna sitta ute i ett varmt bad en fin vinterkväll med stjärnklar himmel, vilken dröm! Bjud hem dina vänner på en spa-aw eller planera in en mysig kväll med din partner när andan faller på. Har man ett spabad hemma så kan man njuta vardag som helg.

Förutom njutningen av varm massage har ditt spabad en rad positiva hälsoeffekter. Visste du till exepel att bada spabad i en timme förbränner lika mycket kalorier som att gå en halvtimmes promenad? Återkommande bad i spabad kan dessutom minska ditt blodtryck och risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Ja, det finns verkligen ett flertal anledningar till att investera i ett eget spabad hemma.

Wellis är Europas största spabadstillverkare och är branschledande när det kommer till isoleringsförmåga. Hela skalet på spabadet är effektivt isolerat och får värmen att studsa tillbaka samtidigt som kalluft stängs ute. Isoleringsförmågan minskar energiåtgången och håller driftkostnaderna till ett minimum.

City Line Marbella

MåttPlatserViktLiter
190 x 180 x 85 cm  4 280 kg  790 

Varmt välkommen till någon av våra fina spabadsutställningar i landet! Där kan du provbada, provsitta och få hjälp av våra experter att hitta det rätta badet för just er!

Standardutrustning Marbella: Massagepump för kraftfull massage. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. Touch-display för enkel hantering. 30 st rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. Antibakteriellt filter. SmartPhone-styrning. Inbyggd stereo. Kompositstomme, lätt stark och okänslig för väta. Spabadslock.

Detaljer: Fontän med porlande vatten. Skön handledsmassage som förhindrar karpaltunnel syndrom. Exklusiv ledbelysning under vattenytan som lyser upp vattnet i din favoritfärg. Snygg kabinett med belysta hörn.