Generösa Palermo med två liggsäten 

NU 84.900 kr

Ord.pris 109.900 kr

 

För familjen som vill kunna njuta extra mycket är Palermo ett bra val. Spabadet skiljer sig från mängden med sina två luxuösa liggsäten och mycket välutrustade ”captain seat” som bjuder på exceptionellt skön från topp-till-tå-massage. Intensiteten på jetstrålarna kan enkelt regleras direkt från sätena och med den lättmanövrerade kontrollpanelen väljer du vilket massageprogram du vill ha för stunden.

Sammanlagt finns det plats för 5 personer i Palermo. Wellis mycket genomtänkta teknik och design går igenom i allt från varmluften som bildar massagebubblorna till den låga ljudnivån som gör att du kan titta på film samtidigt som du badar. Jovisst är det så. Ta med dig din vattentäta surfplatta och sjunk ner i vattnet. Eller varför inte njuta av god musik med det inbygga ljudsystemet AquaSOUL™? Det gör att du inte behöver köpa till externa vattentäta högtalare utan kan strömma musik direkt från din mobil. Perfekt när vännerna kommer över för ett poolparty.

För att komma i rätt stämning kan du reglera LED-belysningen och välja färg efter tillfälle och humör. Låt det porlande vattenfallet stämningsfullt lysa i grönt när du vill känna harmoni, eller blått när du vill slappna av. Känner du att du vill fylla på med energi så välj den gula färgen, och slå på aromaterapin med en frisk och energisk doft som till exempel eukalyptus.

Vill du veta mer om Palermo och dess funktioner så tveka inte att kontakta PoolKungens kunniga sparådgivare. De har många års erfarenhet och hjälper dig och din familj med alla frågor och funderingar som ni kan ha.

City Line Palermo

MåttPlatserViktLiter
218 x 218 x 87 cm  5 350 kg  1100 

Hur känns egentligen fotmassagen i Palermo? Kontakta din närmaste PoolKungen-butik och fråga om det finns ett vattenfyllt Palermo i utställningen. För du kan givetvis provbada innan du slår till och köper familjens nya favoritplats.

Standardutrustning Palermo: 2 st massagepumpar för kraftfull massage. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. Touch-display för enkel hantering. 42 st rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. Antibakteriellt filter. SmartPhone-styrning. Inbyggd stereo. Kompositstomme, lätt stark och okänslig för väta. Spabadslock.

Detaljer: ”Captain seat” med 14 st jetstrålar för helkroppsmassage. Liggsätena har varsin uppsättning jetstrålar för fotmassage, en för kraftigare massage och en för mjukare. Vattentäta högtalare så du kan njuta av din favoritmusik. Smidig kontrollpanel med SmartTouch.