Upptäck designdrömmen Volcano

329.900 KR


Med sin kubistiska form och insida av rostfritt stål är Volcano ett spabad som skiljer sig från mängden på många sätt. För den som tilltalas av en stilren och minimalistisk look är det en designdröm som passar perfekt in i hus med modern arkitektur. Raka rena linjer och ett avskalat yttre ger en närmast futuristisk känsla. Med andra ord liknar Volcano inget annat spabad på marknaden.

Varje detalj är mycket noga genomtänkt och genomarbetad. Den eleganta trappan i rostfritt stål smälter harmoniskt in i designen och gör det enkelt att stiga i och ta sig ur badet. Trappsteget ner i spabadet dubblerar även som sittplats med ryggmassage. De sammanlagt 38 jetstrålarna är placerade så att 6 personer ska kunna bada samtidigt. De 2 liggsätena och 4 sittplatserna bjuder på härlig och avslappnande massage med Wellis Silent Hot Air Blower. Det innebär att luften som pumpas in och ger massage är uppvärmd vilket gör hela badupplevelsen mer behaglig.

Volcanos funktioner styrs lätt och enkelt med kontrollpanelen som har SmartTouch. Med hjälp av den programmerbara LED-belysningen kan du välja vilken färg som ska lysa upp vattnet. Kanske blått för att ordentligt slappna av, eller gult när du vill få mer energi och kraft. Du kan också koppla spabadet till din mobil och styra funktionerna genom Wellis app. Perfekt när du vill värma upp vattnet lagom tills du kommer hem. Appen är kompatibel med både Android och iPhone.

Kvaliteten i Volcano är genomgående hög med UV-resistenta material som står emot frost och nyckfullt väder. Spabadet passar därför lika bra utomhus som inne. Så oavsett var du vill placera ditt nya Volcano-bad kommer det att skänka mycket badglädje under lång tid framöver.

Inox Line Volcano

MåttPlatserViktLiter
227 x 257 x 90 cm  6 350 kg  1780

Standardutrustning Volcano: Separat lågenergi-cirkulationspump, 2 st hydromassagepumpar, blower (varmluftspump) kopplad till dolda centrala jets, Spa Touch™ kontrollsystem, vattenfall, rostfria jets, doftterapi, antibakteriellt filter samt UV-C-rening som håller vattnet rent och fräscht dygnet runt.

Detaljer: 2 massagepumpar för kraftfull massage. Insida helt i rostfritt stål som är resistent mot både UV-ljus och väderbeständig. Väldesignad och smidig stege som gör det enkelt att stiga i. Omsorgsfull design in i minsta detalj. Njut av ljusterapi med den programmerbara LED-belysningen.