Det gedigna premiumbadet Elbrus 230

159.900 KR

 

Hur ser vardagen ut i din familj? Har ni alla fullt upp med jobb och aktiviteter och hinner bara samlas runt middagsbordet, eller knappt det? Vi på PoolKungen vågar lova att hela familjen kommer förälska sig i Elbrus 230 och ge er en ny favoritplats där ni kan samlas och umgås med varandra.

Elbrus 230 är ett djupt premiumbad av enastående modell som uppfyller alla de högsta kraven på kvalitet och komfort. Samtliga säten är mycket ergonomiskt uttänkta och har reglerbar och uppfriskande ryggmassage. I mitten finns inbyggda munstycken i golvet som ger fotmassage för alla badande. Eftersom alla sittplatser är unika i form och utförande, som till exempel i antal jetstrålar och dess placeringar, så kan alla i familjen välja sin favoritplats eller ta det som passar en bäst för stunden. Ena dagen behöver kanske axlarna lite extra omsorg, en annan dag ländryggen. Med alla möjligheter till variation kommer du upptäcka att ett bad i Elbrus 230 är det perfekta sättet att runda av allt från en hektisk arbetsdag, till ett hårt träningspass eller kvällens joggingtur.

Elbrus 230 är vad man kan kalla ett mycket socialt spabad. Alla badande sitter vända in mot mitten vilket gör att det blir lätt och ledigt att prata med varandra. Den låga ljudnivån hjälper förstås också till. Vill ni hellre lyssna på musik slår ni bara på det inbyggda ljudsystemet AquaSOUL™ och använder wifi för att koppla till en musikkälla, som mobilen. Är du själv passar förstås ljudsystemet lika bra för att lyssna på en ljudbok eller din favoritpodd. Gör det bästa av just din stund i badet.

Eftersom Wellis har en sådan gedigen kvalitet på sina produkter kommer du ha mycket badglädje av Elbrus 230 under lång tid framöver. Den förstärkta golvplattan och den höga isoleringsförmågan ser till att värmen bibehålls och det effektiva reningssystemet gör att vattnet alltid och fräscht och klart. Så unna dig det bästa – unna dig Elbrus 230.

Space Line Elbrus 230

MåttPlatserViktLiter
230 x 230 x 90 cm  7 340 kg  1310

Tips! Ta hjälp av PoolKungens mycket kunniga och erfarna sparådgivare. Berätta vad just du och din familj vill ha ut av ert nya spabad och våra medarbetare kommer se till att ni hittar rätt. Besök gärna närmaste butik och kolla in spabaden i utställningen.

Standardutrustning Elbrus 230: 3 st massagepumpar för kraftfull massage. 78 rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. SmartPhone-styrning via Internet. Inbyggd stereo. Cirkulationspump för kontinuerlig rening.

Detaljer: I mitten av spabadet finns en WELLDOME™ som ger alla badande härlig fotmassage. Vattentäta högtalare så du kan lyssna på din favoritmusik. Exklusiv ledbelysning under vattenytan som lyser upp vattnet i din favoritfärg.