Kilimanjaro – ett spabad i högsta klass

NU 109.900 kr

Ord.pris 159.900 kr


Vill du och din familj ha ett väldimensionerat spabad för luxuös njutning så ta en titt på Kilimanjaro. Det här generösa spabadet har 5 sittsäten och 1 liggsäte som alla erbjuder en unik och fantastisk ”från topp till tå”-massage. Intensiteten och utformningen av massagen regleras individuellt från varje säte, en specialfunktion som inte finns hos många andra spabad.

Den som är lång kommer att uppskatta badets välformade och djupt skålade liggdel extra mycket. Att alla säten i Kilimanjaro är unika i både form, storlek och antal jetstrålar gör att du alltid kan hitta den plats och den massage som passar dig bäst för dagen. Välj ”captain seat” om ryggen behöver ordentlig omtanke efter ett träningspass, eller placera dina fötter mot den underbart sköna fotmassagen och känn hur ny energi strömmar genom kroppen.

Inbyggt i Kilimanjaro finns ljudsystemet AquaSOUL™ som gör att du kan lyssna på musik utan att vara orolig för att vatten ska påverka högtalarna. Med hjälp av wifi-koppling kan du bestämma och styra musiken från mobilen. Så oavsett om du vill avsluta jobbveckan med avslappnande lugn musik och drömma dig bort, eller fira att det äntligen är helg med partymusik och många goda skratt med vännerna, så kommer Kilimanjaro ge dig den ultimata upplevelsen.

Wellis mycket genomtänkta design förstärker inte bara badupplevelsen, det gör också skötsel och underhåll mycket enklare. Med spabadet kommer ett desinfektionssystem med UV–C. Det renar vattnet på ett mycket effektivt sätt och minskar klorbehovet med upp till 50%. Dessutom ser den gedigna isoleringen till att värmen inte läcker ut och därmed minskar driftkostnaderna. Så välj Kilimanjaro om du vill ha ett spabad i toppkvalitet.

Space Line Kilimanjaro

MåttPlatserViktLiter
230 x 230 x 94 cm  6 420 kg  1450 

Vill du se om Kilimajaro är det perfekta spabadet för din familj? Kom till din lokala PoolKungen-butik och ta en titt på utställningen. Där finns flera modeller och de som är vattenfyllda kan ni provbada!

Standardutrustning Kilimanjaro: 3 massagepumpar för kraftfull massage. 64 rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. SmartPhone-styrning via Internet. Inbyggd stereo. Cirkulationspump för kontinuerlig rening.

Detaljer: Ergonomiskt utformade säten som följer kroppen perfekt. Omslutande massage för vaderna. 3 st ställbara jetstrålar för fotmassage. ”Captain seat” för omfattande rygg- och höftmassage. Vattentäta högtalare så du kan njuta av din favoritmusik.