Olympus med plats för 9

259.900 KR

 

Olympus är spabadet för det stora sällskapet. I detta magnifika bad får upp till 9 personer mycket bekvämt plats, fördelade över 7 sittplatser och 2 härliga liggsäten. De badande kan njuta av över 100 jetstrålar som ger en exceptionellt skön massage. Med hjälp av den lättmanövrerade kontrollpanelen ställer man in önskad massage och intensitet, och bestämmer vilken färg det ska vara på LED-belysningen. Mysig lugn stämning med familjen, eller party med vännerna? Allt är möjligt.

Som ett premiumbad är Olympus utrustat med flera olika finesser som gör badupplevelsen ännu trevligare. Vad sägs om aromaterapi som får alla sinnen att verkligen slappna av? Eller det inbyggda ljudsystemet AquaSOUL™ som gör poolpartyt till en höjdare långt in på småtimmarna? De mycket tåliga (och förstås vattentäta) högtalarna fälls upp när musiken går igång och fälls ner när de inte används för att vara ur vägen.

Precis som alla bad från Wellis har Olympys tekniken Silent Hot Air Blower. Det innebär att den luft som pumpas ut i vattnet, och som alltså utgör själva massagefunktion, är uppvärmd. Det gör massagen varm och skön för en total avslappning. Till på köpet är Silent Hot Air Blower mycket tystgående, precis som namnet utlovar.

Ett spabad som har plats för många personer måste självklart ha ett reningssystem som är av bästa kvalitet, och det har förstås Olympus. Med cirkulationspumpen renas vattnet kontinuerligt och UV-reningen ser till att klorbehovet minskar med upp till 50% samtidigt som vattenkvaliteten blir den bästa möjliga.

Så bjud in dina vänner och bekanta till att bada i Olympus – det kommer bli ett oförglömligt minne.

Space Line Olympus

MåttPlatserViktLiter
354 x 230 x 98 cm 9 900 kg  2331

Har du frågor om Olympus eller vill veta mer om de andra spabads-modellerna från Wellis? Då ska du självklart ta kontakt med oss på PoolKungen. Vi finns här för att hjälpa dig hitta det perfekta spabadet. Kom gärna förbi din närmsta PoolKungen-butik. Och du, ta med badkläderna om du vill provbada!

Standardutrustning Olympus: 4 st massagepumpar för kraftfull massage. 88 rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. SmartPhone-styrning via Internet. Inbyggd stereo. Cirkulationspump för kontinuerlig rening.

Detaljer: Storleken på Olympus gör det möjligt att även använda spabadet för träning. 2 st ”tsunami jets” kan slås på för att skapa en motström som skapar motstånd under träningspasset och hjälper till att bygga upp både styrka och motion.