Hero_small_swimspa_1.jpg                                Hero_smallWellis_swimspa.jpg

Swimspa – Pool och spabad i ett

Ett swimspa är en kombination av en pool och ett spabad. För den som har begränsat med utrymme på tomten, eller som inte har möjlighet att gräva för en pool, så är ett swimspa en idealisk lösning.

Träning

Med hjälp av en vattenturbin skapas en ström i swimspaet som gör det möjligt att motionssimma även på ett begränsat utrymme. Det går att ställa in motståndet och variera intensiteten så att det passar varje enskild simmare. Givetvis går det även bra att utföra vattengymnastik för att träna styrka och smidighet i ett swimspa.

Lek och umgänge

Ett swimspa är utmärkt för vattenlekar med barnen. I den lilla kompakta poolen kan de ha mycket skoj tillsammans med kompisarna. När släktingar och vänner kommer på besök blir swimspaet den naturliga samlingsplatsen för avkoppling och trevliga badstunder, precis som ett spabad. 

Avslappningsmassage

Efter motionssimningen och vattenlekarna, eller precis när man vill, så bjuder swimspaet på skön avkoppling med inbyggd hydromassage. Beroende på modell är massagefunktionerna placerade antingen i själva poolen eller i en separat avdelning. Precis som i ett spabad är sittplatserna väldesignade och jetstrålarnas placeringar väl genomtänkta.

PoolKungen har swimspas från Swimlife och Wellis

Här på PoolKungen har vi swimspas från två olika tillverkare: Swimlife från USA och Wellis från Ungern. Både håller mycket hög kvalitet och garanterar bra träningsförhållanden och skön avkoppling.