aquastream

Priser:

Här kan du se pris för de två versionerna av Aquastream swimspa.

SwimExpert  429.900 kr
SwimFit        399.900 kr


Aquastream – kanske PoolKungens bästa swimspa för familjen

SwimExpert 429.900 kr
SwimFit 399.900 kr


I Sverige har swimspa kommit starkt den senaste tiden, och det är inte så konstigt eftersom det ofta är den bästa lösningen för många familjer. En pool och ett spabad i ett, utan att trädgården behöver genomgå en drastisk förändring. Framförallt är kombinationen av träningsmöjligheter och avkoppling det som får många att slå till. En i familjen vill kanske kunna träna hårt, en annan kunna koppla av med en god bok och ett glas bubbel, och barnen vill kunna leka sig trötta. Med ett swimspa behöver inte det ena ge avkall på det andra. För att låna och förvränga ett amerikanskt uttryck så går det faktiskt att ha kvar kakan OCH äta den.    

Swimspaet Aquastream från Swimlife är den längre versionen av deras modell Swimstream. Aquastream är ett trevligt swimspa som passar bra för familjen där flera av barnen vill kunna bada och skoja runt samtidigt. Flera får plats samtidigt. Av de swimspa som finns på marknaden i Sverige just nu är det troligtvis ett av de bästa för den allsidiga familjen.

Träning

Oavsett om du vill motionssimma under lång tid, köra intervaller eller ägna dig åt styrketräning så kommer du kunna ta ut dig för fullt i Aquastream. Utformningen på jetströmmarna förhindrar skvalpande och hjälper dig att hålla en rak bana i mitten av poolen när du simmar. Med non-slip-underlag på golvet underlättas vattengymnastik och styrketräning. Det finns också fästen för elastiska linor och åror för roddträning. 

Avkoppling

Aquastream har två mycket genomtänkta och ergonomiskt anpassade massagesäten så att du ska kunna få en så skön avslappning som möjligt. Jetstrålarna är lite olika placerade i de två sätena för att kunna massera olika delar av ryggen. Välj det som passar dig bäst för dagen.

Bra att veta

Utformningen på trapporna gör det enkelt att gå ner i och upp ur vattnet. Du behöver inte kliva i ett massagesäte för att komma ner i själva pooldelen. Om du vill kan du välja till inbyggd stereo och/eller ljusterapi.


Aquastream

MåttVolymTorrvikt
533 x 236 x 134 cm 9120 liter  1311 kg 
Vikt med vatten Massagesäten  
10 431 kg SwimExpert: 2 säten
SwimFit: 2 säten
 

Hur känns det att simma i en vattenström som den i ett swimspa? Kolla med din närmaste PoolKungen-butik om de har ett vattenfyllt swimspa i sin utställning. Då är det bara att komma dit och provsimma! Överhuvudtaget är ett butiksbesök det bästa sättet att hitta det swimspa, eller kanske poolen, som är bäst för just din familj. Det är en stor investering så tar er tid och att undersöka utbudet noga.