Dualstream

Priser:

Här kan du se pris för att köpa Dualstream swimspa i Sverige

SwimExpert  489.900 kr
SwimFit        449.900 kr


Dualstream – ett lyxigt swimspa till ett bra pris 

SwimExpert 489.900 kr
SwimFit 449.900 kr


För den som verkligen vill ha allt i ett swimspa så är Dualstream från Swimlife närmast ett självklart alternativ. Dualstream har en lyxigt avskild spadel som är helt separerad från simdelen. Det gör det möjligt att ha två olika temperaturer på vattnet: en svalare för motionssimning och en varmare för härlig avslappning och massage. Det gör förstås att priset på detta swimspa är lite högre än på de andra modellerna från Swimlife, men samtidigt kan fler ha nytta och nöje av swimspaet samtidigt. När en medlem av familjen tränar motionssim kan resten njuta i de påkostade massagesätena som har ypperlig hydromassage.

Om ni har begränsat med utrymme på tomten, eller svårt att kunna gräva ut för en vanlig pool på grund av sten och klippor, så är ett swimspa som Dualstream idealiskt. Det ger er det mesta möjliga i form av funktion utan att ta upp mycket yta. Dualstream kan användas året runt, under soliga sommardagar precis som kyliga vinterkvällar. Det ger familjen en naturlig samlingspunkt och mycket glädje för både stora och små. 

Träning

Att träna med vatten som motstånd är mycket effektivt samtidigt som det är skonsamt för leder och muskelfästen. Med Dualstream kan du träna allt från hård och effektiv crawl till lugnare bröstsim och styrketräning. Vill du fokusera på rygg-, bål- och armstyrka kan du träna rodd. Det går också att fästa elastiska linor som ger extra motstånd när du till exempel tränar benstyrka.

Avkoppling

Det finns 4 mycket bekväma massagesäten varav ett lyxigt liggsäte. Med det sagt så får 5 personer ändå behändigt plats i relaxavdelningen. Jetstrålarna är justerbara och de olika sätena har lite olika utformningar för att du ska kunna massera den del av kroppen som behöver mest omsorg för dagen. Det är bara att njuta!

Bra att veta

Utformningen på trapporna gör det enkelt att gå ner i och upp ur vattnet. Du behöver inte kliva i ett massagesäte för att komma ner i själva pooldelen. Om du vill kan du välja till inbyggd stereo och/eller ljusterapi.

Dualstream

MåttVolymTorrvikt
574 x 236 x 134 cm 7857 liter   1815 kg
Vikt med vatten Massagesäten  
9672 kg SwimExpert: 4 säten
SwimFit: 4 säten
 

Vill du ha tips och råd om hur ditt swimspa kan byggas in i husets trädäck? Fråga en av PoolKungens medarbetare. Även om vi på PoolKungen inte själva utför byggnadsjobb så sitter vi på mycket värdefull kunskap som vi gärna delar med oss av.