swimstream

Priser:

Här kan du se pris för att köpa Swimstream swimspa i Sverige

SwimExpert  389.900 kr
SwimFit        349.900 kr


Swimstream – ett perfekt swimspa för villatomter i Sverige

SwimExpert 389.900 kr
SwimFit  349.900 kr


Tänk att börja dagen med att träna ett pass simning, utan att behöva lämna hemmet. Att inte behöva packa träningsväskor, fixa med ombyten eller gå upp extra tidigt för att hinna köra till simhallen. Att det enda du behöver göra är att gå ut i din egen trädgård och kliva ner i ditt alldeles egna swimspa.

Swimstream från amerikanska Swimlife är ett litet och kompakt swimspa. På grund av sin storlek är det väldigt lättplacerat. I täta villaområden i Sverige kan det vara en utmaning att få plats med en pool, men med Swimstream swimspa fungerar det i de allra flesta fall hur fint som helst. Swimstream är med andra ord en idealisk lösning för den som har en mindre trädgård, eller som inte kan gräva för en traditionell pool. 

Träning

Trots sin storlek bjuder Swimstream på mycket utrymme. Det är tack vare den smarta designen där det finns gott om plats i sidled att ta ut simtagen. Jetströmmen är även konstruerad så att simmaren håller sig ”på plats” i mitten av swimspaet under simningen. Den som tränar simning på en mer professionell nivå, kanske i samband med swimrun eller triathlon, bör välja SwimExpert med kraftfulla och justerbara jetströmmar som bygger upp styrka och uthållighet. Den som kanske hellre tränar vattenaerobics eller rodd med hjälp av anpassade poolträningsredskap väljer SwimFit.   

Avkoppling

Efter träningen får musklerna bästa möjliga chans till återhämtning med en stunds skön massage. Beroende på om du vill ha Swimstream i SwimExpert- eller SwimFit-serien så finns det två eller fyra massagesäten. Utformningen på själva jetmunstyckena och dess placeringar ser till att rygg, armar och ben får välbehövlig omsorg.  

Bra att veta

Utformningen på trapporna gör det enkelt att gå ner i och upp ur vattnet. Du behöver inte kliva i ett massagesäte för att komma ner i själva pooldelen. Om du vill kan du välja till inbyggd stereo och/eller ljusterapi.

Swimstream

MåttVolymTorrvikt
442 x 236 x 134 cm 6563 liter  1149 kg
Vikt med vatten Massagesäten  
8369 kg SwimExpert: 2 säten
SwimFit: 2 säten
 

Vad passar bäst för dig och din familj? Hur vill ni använda ert swimspa och vilka funktioner behöver ni? Om ni har frågor och funderingar så kontakta oss på PoolKungen så hjälper vi er att hitta rätt.