Amazonas

Priser:

Här kan du se pris för de två versionerna av Amazonas

Turbine  399.900 kr
Power    349.900 kr


Välj Amazonas för träning och avkoppling i ett

Turbine  399.900 kr
Power    349.900 kr


I swimspaet Amazonas från Wellis kan du ta ut dig allt vad du kan i den kraftiga strömmen och sedan simma bort till relaxavdelningen med tre sköna massagesäten för att koppla av. Det är en smidig allt-i-ett-lösning som passar de flesta i familjen, både de som vill träna och de som vill ta det lite lugnare. Amazonas tar heller inte upp speciellt mycket plats i trädgården och är ett ypperligt alternativ till en vanlig pool. Du kan välja om du vill ha swimspaet fristående eller nedsänkt i ett trädäck eller en altan.

Träning

Oavsett om du tycker bäst om att motionssimma under en längre tid, köra intensiv cardio med hjälp av crawl eller styrketräna med vattnet som motstånd kommer du upptäcka att Amazonas är ett utmärkt träningsredskap. Mycket omsorg har lagts i placeringen och vinklingen av de river jets som formar den vattenström som ger motstånd. För att enkelt hålla position när du simmar medföljer en swimming stick. Vill du ha extra utrustning för styrketräning rekommenderas en Aquabike för cykling eller åror för effektiv roddträning.

Avkoppling

De tre massagesätena har alla varsin unik uppsättning av jets. Välj säte beroende på vilken del av kroppen som behöver mest uppmärksam för dagen; övre delen av ryggen, ländryggen eller kanske axlarna? Vid sätet i mitten finns ett LED-upplyst vattenfall som kan slås på för axelmassage eller för att sätta mysig stämning. Med hjälp av kontrollpanelen SmartTouch väljer du färg på belysningen. 

Bra att veta

I standardutförandet på Amazonas ingår bland annat ljusterapi, termolock, SmartTouch kontrollpanel och Wellis app som gör att du kan styra swimspaets funktioner genom mobilen. Du kan också välja till extrautrustning som en inbyggd stereo. Med hjälp av musiken, som du strömmar genom mobilen, kan träningen bli ännu mer peppande. När det är dags för poolparty behöver du inte tänka på att ta ut externa högtalare, för allt finns redan på plats. 

Amazonas

MåttVolymTorrvikt
 546 x 230 x 150 cm 7342 liter  970 kg 
Antal jets Massagesäten  
38 st och 3 river jets 3  

Vad vill du få ut av familjens nya swimspa? Har olika familjemedlemmar lite olika önskningar? Om ni har svårt att bestämma er mellan Turbine och Power så rådfråga en medarbetare på PoolKungen. Vi hjälper er att hitta den lösning som gör er alla nöjda. Ring, mejla eller besök din närmaste PoolKungen-butik.