produktbild_348x700px_Danube.jpg

Priser:

Här kan du se pris för de två olika versionerna av Wellis Danube

Turbine  299.900 kr
Power    269.900 kr


Danube från Wellis är perfekt för den som vill träna

Turbine 299.900 KR
Power 269.900 KR


För den som i första hand vill träna simning är Danube ett perfekt val. Djupet är 1,5 m och bredden 2,3 m vilket ger gott om utrymme för att ta ut simtagen. Själva längden är hela 4 m. För den som längtar efter en vanlig pool att motionssimma i men har knappt om utrymme så är Danube en utmärkt lösning. Med den effektiva och reglerbara W-Power Turbine blir träningsupplevelsen precis så intensiv som du vill ha för dagen, men samtidigt tyst och skvalpfri. Dessutom hålls driftkostnaderna nere eftersom W-Power Turbine ger oslagbar effekt kontra energiförbrukning. 

Träning

Jetstrålarnas positionering gör att du får en mycket behaglig bana att simma på i mitten av Danube. Med hjälp en den lätthanterliga och intuitiva kontrollpanelen SmartTouch reglerar du inställningarna och bestämmer motstånd. Maxstyrkan är på hela 6 hästkrafter. Är du van simmare sen tidigare kommer du kunna utöva alla slags simsätt i Danube. Till din hjälp finns också en swimming stick som hjälper dig att hålla position i vattnet. 

Genom att använda olika slags redskap, specialanpassade för Wellis swimspa, kan du också ta styrketräningen till en ny nivå. Med Aquabike kan du till exempel cykla i vattnet. Förutom fin allmänträning är det är ett bra sätt för idrottare att rehabilitera knän och andra skador, och samtidigt är det förstås ett roligt sätt att motionera. Med åror och elastiska linor kan du träna rodd som är en av de effektivaste formerna av styrketräning. Självklart kan också själva vattnet i sig utgöra ett fullgott motstånd. Allt är upp till dig och vad du önskar få ut av din träning.

Avkoppling

Eftersom Danube är helt designad för träning så är det inte utrustat med massagesäten.

Bra att veta

I standardutförandet på Danube ingår bland annat ljusterapi, termolock, SmartTouch kontrollpanel och Wellis app som gör att du kan styra swimspaets funktioner genom mobilen. Du kan också välja till extrautrustning som en inbyggd stereo vilket ger ytterligare en trevlig dimension till träningen.

Danube

MåttVolymTorrvikt
400 x 230 x 150 cm  5699 liter  780 kg 
Antal jets Massagesäten  
3 river jets och 2 corner jets 0  

Har du funderingar kring hur du ska placera ditt nya swimspa på tomten? Om det ska stå helt fristående eller vara nedsänkt i ett trädäck? Fråga PoolKungens medarbetare om råd. De har genom åren hjälpt många kunder med att hitta de bästa lösningarna utifrån trädgård och arkitektur.