Energisnåla spabad tillverkade för vårt nordiska klimat

Starta dagen med en massageupplevelse utöver det vanliga, så får du den bästa förutsättningen för en bra dag.
Våra spabad och bubbelbad tillverkas med vårt skandinaviska klimat i åtanke, vilket garanterar många års
bekymmersfritt badande i ditt utespa.

880 Seriens spabad

880 Seriens spabad är våra bästa och mest avancerade spabad, när det kommer till både design och prestanda. Dessa spabad har vunnit flera internationella utmärkelser genom åren och anses vara några av världens bästa spabad. 

Samtliga spabad i 880 Serien är utrustade med patenterad massageteknik och vattenrening. Detta gör att man ej bör jämföra andra tillverkares premiumbad mot 880 Serien, eftersom inga andra tillverkare på marknaden har likvärdig teknologi i sina spabad idag.

780 Seriens spabad

780 Seriens spabad är läckert utformade premiumspabad för dig som är ute efter den mest njutfullta spaupplevelsen.

780 Serien har precis som 880 Serien patenterad rening via MicroClean™-teknik. Detta gör att man ej bör jämföra andra tillverkares premiumbad mot 780 Serien, eftersom inga andra tillverkare på marknaden har likvärdig reningsteknologi i sina spabad idag.

680 Seriens spabad

680-seriens spabad är prisvärda och håller samma kvalitet som de högre serierna.

680-serien har flera olika modeller med plats från två till sju personer. Samtliga bad i denna serie kan mycket väl jämföras med andra tillverkares premiummodeller. Grymt hög kvalitet till rätt pris. Alla spabad i 680 - Serien levererar effektiv hydroterapi och badglädje till ett mycket attraktivt pris.

Select Serien

Denna serie spabad kombinerar det senaste inom spateknologi och energieffektivitet utan
att göra avkall på varken massagekraft eller komfort.

Sundance Select Serie är resultatet av flera års forskning, där man lyckats skapa en spabadsmodell med halverad energiförbrukning utan att göra avkall på komforten.

Nyhet - The Cube

The Cube är årets hetaste nyhet på spabadsmarknaden och är framtagen för att möta de allra högsta kraven när det kommer till design och kvalitet. The Cube tillverkas i Europa och är fullutrustad med det allra senaste inom spateknologin.

35 år med 48 världspatent

Sedan starten för 35 år sedan har Sundance Spas massagebad fått massor av utmärkelser och innehar hela 48 världspatent på sina massagebad och bubbelbad!

Spabad för nordiskt klimat

Samtliga bubbelpooler är tillverkade i en mycket kraftig konstruktion med den främsta spabads-tekniken för att skapa ett lättskött användande. Full hårdskumsisolering och effektiv värmare ger en låg driftskostnad, och ett kraftfullt reningsverk håller vattnet fräscht dygnet runt.