5 spaprylar du måste ha

Att ha ett spabad är fantastiskt härligt, det skänker avslappning, njutning och komfort. Vad är bättre än att kliva ner i badet efter jobbet och verkligen slappna av en stund? Men varför inte göra upplevelsen ännu lite härligare? På Poolkungen har vi flera produkter som gör badet ännu mer bekvämt eller som bara gör badet lite extra trevligt, roligt eller säkert. Här kommer 5 tips på spaprylar och spatillbehör som du behöver.

 1. Safe T-rail

Gör det enkelt att kliva i eller ur badet. På vintern finns risken att det bildas is runt kanten och vid plusgrader kan trädäcket bli halkigt när det är blött. Med Safe T-rail har du ett stadigt handtag att hålla dig i när du badat klart. Det minskar halkrisken betydligt.

 2. Sittkuddar till badet

Vill du sitta bekvämare eller bara komma lite högre upp när du badar? Då är en sittkudde perfekt för dig. Sittkudden passar dessutom ypperligt om barnen vill vara med och bada.

 3. Okrossbara glas

Att råka krossa ett glas i spabadet är både farligt och väldigt omständigt att ta reda på. Med okrossbara glas kan ni njuta av något gott att dricka i badet utan att behöva tänka på att glasen kan gå sönder. Hos Poolkungen kan du köpa allt från ölglas, drinkglas eller vinglas som inte går sönder om de skulle bli tappade. Komplettera glasen med en flytande drinkbricka så är ni redo för en helkväll i spabadet!

 4. Trappa till badet

En trappa gör det lättare att komma i och ur badet. Dessutom är det snyggt! Hos oss på Poolkungen hittar du två olika modeller. Den runda modellen i slitstark plast följer konturen om du har ett runt spabad. Den andra modellen, är rak och har inbyggd LED-belysning. Gemensamt för de båda är att de höjer utseendet och säkerheten för spabadet.

 5. Locklyft

Alla som äger ett spabad vet att locket till badet kan vara både otympligt och tungt. Hos Poolkungen hittar du locklyft som gör det hanteringen mycket lättare och smidigare. Vi har ett flertal olika modeller med olika upphängningar och system - allt från enklare varianter till mer avancerade hydrauliska modeller. Samtliga modeller är mycket enkla att använda och tar upp minimalt med utrymme. Vi rekommenderar alltid att köpa till locklyft till spabadet, inte bara för att underlätta användandet utan också för att det förlänger livslängden på locket.

 Poolkungen - Spatillbehör i Sverige

Hos Poolkungen hittar du alla spaprylar du behöver till ditt spabad. Besök vår hemsida för att köpa spaprylar eller din närmsta Pool och spabutik.

Funderar ni på att investera i ett nytt spabad? Just nu har vi lagerrensning på spabad med upp till 50.000 kronor i rabatt på högkvalitetsbad, byggda för vårt nordiska klimat. Här kan du läsa mer om kampanjen.