Massagebadkar & massagebad - fantastisk utveckling!

Drömmer du om en äkta badupplevelse? Då är det ett spabad du ska söka efter.
Vi på PoolKungen erbjuder professionella massagebadkar för dig med smak för det goda.

Början redan på 1900-talet

Under 1990-talet spred sig trenden med massagebadkar i Sverige. Gamla hederliga badkar ersattes i många hem med bubbelbadkar som erbjuder massage genom  luft- och vattenströmmar.  Det som är lite tråkigt med ett massagebadkar är dock att en, max två, personer kan njuta av badet. Dessutom måste massagebadkaret fyllas/tömmas samt rengöras varje gång man badat. 

Allt fler väljer numera därför att installera ett spabad i stället. Det gör de rätt i. Massagebadet kan installeras såväl utomhus som inomhus och ger varm och härlig njutning året runt.

Nu renas vattnet med automatik

Jämfört med ett massagebadkar ger spabadet ytterligare dimensioner till badupplevelsen. Vattnet är alltid varm och rent, bara att hoppa i när lusten faller på och få sig ett varmt och härligt massagebad.

Njut av ett bubblande bad i goda vänners lag. Där massagebadkaren fungerar som bubblande badkar för enskilt bruk, erbjuder spabad en helhetsupplevelse mad kraftig massage för ända upp till sju personer.  Uppvärmningen i våra massagebad sker kontinuerligt och genom kraftig reningsanläggning samt Clear Ray som standard  håller sig badet fräscht länge. Vattenbyten i spabad utförs normalt ett par gånger om året.