Everest – toppen av premiumbad

219.900 KR

 

Everest är ett verkligt flaggskepp bland spabad och består av toppkvalitet och högteknologi rakt igenom. De 2 liggsätena och 3 sittsätena lämnar ingen oberörd. Den otroligt genomarbetade designen och utformningen kommer ge dig massage som gör lika gott för kroppen som för själen. Det är total avkoppling och verkligen ett av de bästa sätten att ladda batterierna.

När du väljer att sjunka ner i ett av de bekväma liggsätena kan du slå på den programmerbara Pulsar™-massagen. Den arbetar igenom kroppen uppifrån och ner och påminner på flera sätt om den traditionella massage man får hos en professionell massör. Den hjälper kroppen att rengöra sig från restprodukter och stimulerar blodomloppet. Ett perfekt sätt att avrunda träningspasset eller joggingturen.

I Everest finns också Magma Jet. Dessa kraftiga strålar gör att du kan flyta på ytan samtidigt som du får en underbar ryggmassage. Det är något som måste upplevas för att man helt ska förstå hur skönt det är. När midvinternattens stjärnor gnistrar som mest kan du alltså titta upp dem omsluten av härligt varmt vatten. En ljuvlig upplevelse.

Inbyggt i Everest finns en specialfunktion som Wellis kallar ”oxygen therapy”. Det är små bubblor av syre som är speciellt bra för hyn. Bubblorna har förmågan att ta sig in i hudens porer och rengör hyn samtidigt som man får en lätt peeling. Har du torr hy så gör behandlingen även att det blir lättare att återfukta huden. Så om du vill ha ett spabad med ”extra allt” ska du välja Everest.

Space Line Everest

MåttPlatserViktLiter
236 x 236 x 95 cm  5 420 kg  1560

Är Everest ditt drömbad eller vill du utforska fler alternativ? Kom till din närmaste PoolKungen-butik och ta hjälp av våra mycket kunniga sparådgivare. De ser till att du får det perfekta spabadet för dig och din familj.

Standardutrustning Everest: 4 massagepumpar för en kraftfull massage. 88 rostfria jets. Programmerbar LED-belysning i vred, sittbrunn och vattenfall. Aromaterapi för ökad njutning och avslappning. Desinfektionssystem med UV-C, minskar klorbehovet med upp till 50%. Lättmanövrerad kontrollpanel med flera programmeringsalternativ. SmartPhone-styrning via Internet. Inbyggd stereo. Cirkulationspump för kontinuerlig rening. 

Detaljer: Vattentäta högtalare så du kan lyssna på din favoritmusik. Exklusiv ledbelysning under vattenytan som lyser upp vattnet i din favoritfärg. Stilrent filter som smälter in i designen. Magma Jet för att kunna flyta på ytan. ”Captain Seat” för helkroppsmassage och programmerbar Pulsar™-massage. Skönhetsbehandling för huden med oxygen therapy. Enkel styrning med både kontrollpanel och wifi.