Rio Grande

Priser:

Här kan du se pris för att köpa Wellis spa Rio Grande i Sverige

Turbine  449.900 kr
Power    399.900 kr


Rio Grande – det lyxigaste swimspaet från Wellis som finns på marknaden i Sverige

Turbine 449.900 kr
Power 399.900 kr


Med ett djup på hela 1,5 m är Rio Grande ett unikt swimspa som verkligen har poolkänsla. Här får du det bästa av två världar, för tack vare att simdelen är separerad från relaxavdelningen går det att ha två olika vattentemperaturer i swimspaet. Du kan alltså inleda med motionssimning eller styrketräning i en svalare temperatur, och sedan slappna av i härligt varmt bubblande vatten i den separata relaxavdelningen. Där finns det 3 sittsäten av olika slag och 1 liggsäte.

Att investera i ett swimspa som Rio Grande är att investera i hälsa och välmående. Du kan när du vill ta en simtur och behöver inte stressa iväg till gym eller simhall, eller komma ihåg att packa träningsväskan. Allt finns redan hemma. Du kanske upptäcker att simning är den perfekta starten på dagen, eller ett skönt sätt att slappna av efter jobbet. Och istället för att ha fredagsmys framför TV:n kan familjen bada spabad och prata om dagen som varit. Det är helt enkelt början på en ny vardag med större guldkant.  

Träning

Med Wellis Rio Grande har du många olika möjligheter till träning. Med hjälp av river jets ställer du in motståndet och kan träna både styrka och kondition i vattenströmmen som bildas. Du kan till exempel köra en utmanande crawl i högt tempo eller ta det lite lugnare med bröstsim. Att simma är en utmärkt motionsform, framförallt för att det är skonsamt mot kroppens leder. Vattnet bjuder också på bra motstånd för all slags styrketräning.  

Avkoppling

Varje massagesäte är unikt utrustat med olika jetstrålar som fokuserar på olika delar av kroppen. Det finns bland annat ett ”classic seat” med sex jetstrålar som ger en skön ryggmassage och ett ”captain seat” där massagen är ännu mer avancerad och du kan ställa in intensiteten på strålarna. Som med alla spabad från Wellis är det varmluft som bildar massagebubblorna med hjälp av Silent Hot Air Blower.

Bra att veta

I standardutförandet på Rio Grande ingår bland annat ljusterapi, termolock, SmartTouch kontrollpanel och Wellis app som gör att du kan styra swimspaets funktioner genom mobilen.

Rio Grande

MåttVolymTorrvikt
587 x 230 x 150 cm 6890 liter  1200 kg 
Antal jets Massagesäten  
60 st och 3 river jets 4 platser totalt varav ett liggsäte  

Wellis är Europas största producent av spabad och tillverkar sina produkter strax utanför Budapest i Ungern. Samtliga spabad är otroligt väl genomarbetade och Rio Grande det finaste swimspaet i utbudet. Väljer du Rio Grande kommer du bli mycket nöjd under många år framöver.