Energisnåla spabad tillverkade för vårt nordiska klimat

Starta dagen med en massageupplevelse utöver det vanliga, så får du den bästa förutsättningen för en bra dag.
Våra spabad och bubbelbad tillverkas med vårt skandinaviska klimat i åtanke, vilket garanterar många års
bekymmersfritt badande i ditt utespa.

680 Seriens spabad

680-seriens spabad är prisvärda och håller samma kvalitet som de högre serierna.

680-serien har flera olika modeller med plats från två till sju personer. Dessa är de enda från Sundance Spa som är jämförbara med övriga tillverkare på marknaden.

Spabad för nordiskt klimat

Samtliga bubbelpooler är tillverkade i en mycket kraftig konstruktion med den främsta spabads-tekniken för att skapa ett lättskött användande.

Full hårdskumsisolering och effektiv värmare ger en låg driftskostnad, och ett kraftfullt reningsverk håller vattnet fräscht dygnet runt.

780 Seriens spabad

780-seriens bubbelbad har samma prestanda som 680-seriens bubbelbad men med en patenterad reningsprocess som är unik. Denna serie från Sundance spas är ej jämförbara med övriga tillverkare på marknaden då vattenreningen är helt unik.

Select Serien!

Sundance Select Serie är resultatet av flera års forskning, där man lyckats skapa en spabadsmodell med halverad energiförbrukning utan att göra avkall på komforten.

Nyhet - The Cube

The Cube är årets hetaste nyhet på spabadsmarknaden och är framtagen för att möta de allra högsta kraven när det kommer till design och kvalitet. The Cube tillverkas i Europa och är fullutrustad med det allra senaste inom spateknologin.

880 Seriens spabad

880-seriens spabad är Sundance "top of the line" serie, högpresterande och flerfaldig testvinnare som innehåller hela 48 olika världspatent.

880-seriens massagebad är ej jämförbar med någon annan tillverkare i världen, patenterad massage och rening i världsklass.

30 år med 48 världspatent

Sedan starten för trettio år sedan har Sundance Spas massagebad fått massor av utmärkelser och innehar hela 48 världspatent på sina massagebad och bubbelbad!

Läs mer om Sundance Spas världsberömda
spabads-konstruktion här!